Wholesale Consulting (Bodegraven) biedt je interessante stagemogelijkheden binnen een modern georganiseerde consultancyorganisatie, die groothandels helpt de digitale veranderingsslag te maken door hun strategie succesvol te verbinden met IT-technologie.

Welke afstudeer- en onderzoeksopdrachten bieden we?

Wij bieden de stagiair een vaste begeleider en werken aan de gezamenlijke en individuele (ontwikkel)doelstelling en vereisten. We maken daarom ook tijd en ruimte vrij om dit in de praktijk te realiseren en te koppelen aan interessante onderzoeksthema’s.

De vraagstukken begeven zich veelal op het snijvlak van IT-toepassingen en bedrijfsprocessen. Te denken valt aan onderzoeksthema’s op het gebied van:

  • Data-analyse en business intelligence en de propositie die we hiervoor hebben ontwikkeld;
  • Master data management binnen groothandels en leveringsketens;
  • Digitale economie en de ontwikkelingen en benchmarking binnen de groothandelsmarkt op dit gebied;
  • Veranderingsmanagement en samenhang creëren tussen technologie, proces en mensen;
  • Het toekomstige IT-landschap en de rol en samenhang van ERP en andere kernapplicaties binnen de groothandelssector;
  • Maar ook meer IT-gerichte stages met engineering- en verbeteropdrachten voor data-integratie processen en de propositie die we hiervoor hebben ontwikkeld.

De stage gaat uit van 40 uur per week voor een aaneengesloten periode. Uiteraard houden we rekening met en stemmen we dit af met de eisen en voorwaarden vanuit de opleiding. De stagevergoeding en de eventuele reiskosten zijn marktconform.

Voor meer informatie over onze organisatie en wat we doen verwijzen we naar over ons op deze website.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Heb je nog vragen over de stagemogelijkheden, de match met jouw studie en stagedoelstellingen mail dan naar jeroen@wcgr.nl of bel met +31 6 50250429.

We horen je graag.

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs