Op donderdag 10 oktober organiseerden we een webinar waarmee we in ongeveer 25 minuten een introductie boden in onze alles-in-één data-analyse oplossing Wholesale Analytics Cloud. We hebben dit webinar ook opgenomen. Hieronder kun je het webinar terugkijken op een moment dat het jou het meest schikt.

Wholesale Analytics Cloud is gebouwd met Qlik Sense technologie, geleverd als een Software-as-a-Service. Het is een moderne business intelligence omgeving met een reeds ontwikkeld datamodel en kant-en-klare dashboards, gevoed met data uit Unit4 Wholesale. 

De dashboards zijn ontwikkeld met de informatiebehoefte van de groothandel in het achterhoofd en biedt stuurinformatie op het gebied van verkoop, inkoop, logistiek en financieel.

Het webinar geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe het (platform)concept is opgezet;
  • Hoe we daarin de samenwerking en krachten bundelen;
  • Welke voordelen dit biedt voor de groothandel, en specifiek de Unit4 Wholesale ERP gebruiker;
  • En hoe de oplossing werkt (we nemen je ter introductie mee in de beschikbare verkoop dashboards en laten zien hoeveel standaard stuurinformatie al aanwezig is).

Kortom, ben je op zoek naar een (nieuwe of vervangende) business intelligence oplossing waarbij je de mogelijkheid hebt om snel aan de slag te gaan in databedreven ondernemen? Bekijk dan dit leerzame webinar.

Dit webinar al bekeken? Ga dan naar ons tweede webinar en maak een verdieping in de oplossing met het zelf maken van dashboards op basis van het krachtige datamodel en de intuïtieve Qlik Sense functies.

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs