We zijn elke dag enthousiast in de weer met het realiseren van business cases op het gebied van data-integratie, datamanagement en procesoptimalisaties voor verschillende groothandelsorganisaties. Het aantal klanten dat we helpen met het bouwen van een sterke positie in de digitale economie groeit verder door en daarmee blijven we ook op zoek naar nieuwe collega's.

We hebben een vacature openstaan voor een consultant voor de groothandel en een data- en procesintegratie specialist.

Ook bieden we interessante stagemogelijkheden voor HBO'ers, en kunnen we starters die uiteindelijk hun match met de afgestudeerde richting in hun huidige baan niet kunnen vinden de mogelijkheid om de switch te maken naar een interessante job op het snijvlak van IT-technologie en businessprocessen.

Lees via de bovenstaande linkjes verder hoe je ons kan versterken en wat voor een omgeving we jou kunnen bieden. En het is een beetje als 'wij van wc-eend adviseren wc-eend'. Al zeggen we het dus zelf: we zijn een uitermate leuke organisatie!

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs