Ondertussen werken we al weer een half jaar met z'n negenen samen.

Elke dag enthousiast in de weer met het realiseren van business cases op het gebied van data-integratie, datamanagement en procesoptimalisaties voor verschillende groothandelsorganisaties. Het aantal klanten en projecten blijft ondertussen groeien en daarmee zijn we dus ook op zoek naar collega 10 en 11.

En nu we dit zo opschrijven, realiseren we ons dat het hiermee lijkt alsof we een 'corporate' cultuur voeren die zich vertaalt naar 'koude' rugnummers. Verre van .... we hopen hier snel echte mensen, roepnamen en persoonlijke verhalen bij te hebben.

We hebben vandaag twee nieuwe vacatures uitgezet: een consultant voor de groothandel en een data- en procesintegratie specialist.

Lees verder hoe je ons kan versterken en wat voor een omgeving we jou kunnen bieden. En het is een beetje als 'wij van wc-eend adviseren wc-eend'. Al zeggen we het dus zelf: we zijn een uitermate leuke organisatie!

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs