Het zijn aan de ene kant ontwikkelingen op operationeel stuurniveau en aan de andere kant mooie progressies op het vlak van data-analyse en business intelligence met onze oplossing Wholesale Analytics Cloud.

Zo hebben we weer een aantal mooie queries en Live Tegels gerealiseerd voor het sturen op operationele KPI’s.

Want je kunt mooie rapporten maken en regelmatig met elkaar delen. Rapporten blijven in de basis statisch. De kracht van Live Tegels binnen Agresso Wholesale / Unit4 Groothandel is dat het in een dynamische werkomgeving direct ondersteunt om de juiste dingen te doen. Het biedt medewerkers in de operatie daarmee zeer krachtige functionaliteit.

Lees verder over beschikbare operationele KPI's

We blijven ons concentreren op de functionaliteiten van de Live Tegels. In de praktijk zien we dat de mogelijkheden van Live Tegels nog vaak onvoldoende benut worden. Het grote voordeel van een Live Tegel is dat je vanuit de signalering direct tot een interventie in de applicatie over kan gaan en daarmee vooral klanten beter en sneller van dienst kan zijn.

Op het terrein van inkoop- en verkooporderbeheer hebben we een mooie verbinding gelegd waardoor klanten proactiever geïnformeerd worden over schuivende levertijden. Want niet iedere Agresso Wholesale / Unit4 Groothandel gebruiker werkt met de PNA / PSA functionaliteit. Wil je toch snel inzicht hebben welke vertragingen aan de leverancierszijde invloed hebben op de bevestigde levertijden in verkooporders dan hebben we nu een Live Tegel beschikbaar.

Lees verder over signaleren verschoven inkooplevertijden

Ook met betreekking tot onze Wholesale Analytics Cloud oplossing hebben we de laatste weken de nodige stappen gezet. Naast het Verkoop Dashboard zijn de ontwikkelingen van een volledig Financieel- en Inkoop Dashboard in een vergevorderd stadium, en staat het Logistiek Dashboard in de steigers.

Omdat we deze ontwikkelingen samen met onze partner Rond, en met Qlik Sense-technologie hebben gebouwd, kunnen we mede vanuit deze intensieve samenwerking relaties uitnodigen voor de Qlik Sense Tour 2018, die op donderdag 7 juni a.s. wordt gehouden.

We hebben hierover vorige week al een uitnodiging verstuurd. In deze blog een herinnering voor diegene die vergeten is zich op de valreep aan te melden. Het is een interessant dagdeel, waarin we ook meer laten zien van de Wholesale Analytics Cloud oplossing.

Inschrijven voor de QlikSense Tour 2018

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs