De afgelopen periode is het gelukt om bij bestaande klanten de nodige uitbreidingen te realiseren in de geautomatiseerd verkooporderverwerking. De functionele uitbreidingen volgen elkaar gestaag op, denk aan: melding sturen aan verantwoordelijke verkoper, filteren op sleutelwoorden, terugmelden met bijlage. Lees verder op ExpertPlace, ons kennisplatform.

Verder constateerde we op basis van ervaringen uit de praktijk dat lang niet alle klanten voldoende op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die beschikbaar zijn in de applicatie. Zoals de krachtige combinatie van Query Designer, Informatieprofielen met Live tegels. Dat is jammer omdat het veelal een minimale inspanning is om het in te richten en voor gebruikers veel waarde kan opleveren. Bijvoorbeeld met de Live tegel die inzicht geeft in afgemelde magazijnbonnen met niet leverbare artikelen.

De betaling is het sluitstuk van het groothandelsproces. Maar hoe zorg je dat je één betaling van een grote klant voor meerdere facturen nu geautomatiseerd kunt afstemmen. We realiseerde een oplossing.

Het rondje langs de velden werd afgesloten met de overtuiging dat we nog veel meer kunnen delen en deze blog waardevol is om actuele kennis en ervaringen te delen op ExpertPlace. We gaan de komende weken daar verder aan werken.

Daarmee eindigde de week een uurtje eerder. Het zonnige uitzicht en de hoge temperatuur trok de meeste naar huis om hun 'Ron Blauw grillkunsten' te vertonen op de BBQ.

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs