Betere inzichten betekent betere resultaten

Goed geïnformeerd zijn is prima. Het best geïnformeerd zijn is beter. Maar hoe kom je aan die supersnelle inzichten die nodig zijn om in de huidige digitale economie slimme zakelijke beslissingen te nemen?

Om daar achter te komen, nodigt Wholesale Consulting je in nauwe samenwerking met rond en Qlik graag uit voor deze waardevolle kennissessie.

Reserveer snel de laatste beschikbare plaatsen

Maak gebruik van de mogelijkheid om deel te nemen en je als eerste het beste te laten informeren. Bij voldoende aanmeldingen vanuit ons netwerk presenteren we in een aansluitende track ook de laatste ontwikkelingen van de Wholesale Analytics Cloud oplossing.

Reageer snel om alle facetten van Qlik Sense te ontdekken en kennis te maken met het krachtige analyticsplatform waarmee je data omzet in bruikbare inzichten.

Qlik Sense Tour Rotterdam

  • Datum: donderdag 7 juni
  • Locatie: Spaces Hofplein, Hofplein 20, Rotterdam
  • Tijd: 9:30

De Qlik Sense Tour 2018 is Qliks razend populaire roadshow waar organisaties alles leren over Qlik Sense en hoe innovatieve data-analyse aan overtuigende inzichten helpt.

Registeer nu

Wat steek je op van de Qlik Sense Tour 2018?

  • Hoe de krachtige en intuïtieve functies van Qlik Sense je snel aan echte inzichten helpt
  • je leert van Qlik-klanten hoe zij resultaten hebben geboekt
  • Hoe de unieke associatieve engine van Qlik verbanden legt tussen data. Verbanden die andere oplossingen over het hoofd zien
  • En maak je kennis met Wholesale Analytics Cloud; de alles-in-één analytics oplossing voor de groothandel. 
Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs