De Wholesale Consulting Group richt zich op het realiseren van business cases van groothandelaren met behulp van datatechnologieen. We zijn geen IT-bedrijf dat zich puur richt op het leveren van capaciteit maar gaan door totdat de waarde er van wordt benut. Daarbij willen we handelsorganisaties verder helpen vanuit onze best practices en daarmee synergie creëren in de ontwikkeling zodat business cases voor iedereen haalbaar zijn.

Om dit mogelijk te maken koppelen wij diepgaande kennis van de groothandel aan onze technologische kennis en de intrinsieke wil om van iedere opdracht een succes te maken en verwachtingen te overtreffen.

Daarom zoeken wij voortdurend naar uitbreiding van onze competenties en zijn we er trots op dat Jan-Willem Mantel per 1 maart ons team versterkt. Jan-Willem heeft in zijn loopbaan bij Imbema sturing gegeven aan een complex ICT-landschap waarbij hij altijd het business perspectief hoog in het vaandel had.

Een breed scala aan projecten op het vlak van ERP, e-commerce, datamanagement, analytics en cloud heeft hij succesvol geimplementeerd. Wij zijn ervan overtuigd dat Jan-Willem vanuit zijn ervaring en persoonlijkheid van grote waarde kan zijn voor iedere groothandel. Hij kan regievoeren over projecten, op interim basis verbeter- en verandertrajecten begeleiden, en zeker ook inhoudelijk sparren en inspireren. Wil je met Jan-Willem vrijblijvend sparren, bel dan met +31 (0)6 51575572.

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs