Het aantal lopende integratieprojecten en de toenemende vraag naar praktische oplossingen bij klanten heeft ons versneld in actie gezet om de volgende uitbreiding van ons team binnen te halen. Met het talent van Edwin Nijssen hebben we per 1 april een tweede integratie specialist in ons midden die Wholesale Consulting en de klanten op weg naar een digitale groothandel verder kan helpen.

Edwin heeft o.a. bij Unit4 zijn sporen verdiend, en is daarmee ook inhoudelijk op de hoogte van de Unit4 ERP-oplossing voor de groothandel. Ook heeft hij de laatste jaren intensief gewerkt aan het verder innoveren van het ERP-platform. Op het snijvlak van groothandelsprocessen, integratietechnologie en kennis van het ERP-datamodel kan Edwin een belangrijke bijdrage leveren.

Edwin is altijd op zoek naar innovatie en oplossingen! Een duizendpoot waar maar weinig onderwerpen onbekend terrein zijn. Snel eigen maken van processen is een van zijn grotere kwaliteiten.

Binnenkort voegen we het profiel van Edwin toe aan de teampagina. Voor nu gaan we vooral zorgen dat hij alvast meegenomen wordt in de lopende ontwikkelingen die we met het Dovetail integratie Platform-as-a-Service realiseren op het gebied van PDF, EDI, XML voor processen in de hoek van artikelbeheer, inkoop, verkoop en logistiek tussen systemen zoals ERP, WMS, e-commerce, catalogi en Slimstock.

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs