26 november 2019

Op maandag 2 december a.s. verwelkomen wij Bram van Iersel als twaalfde teamlid

Bram heeft al veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van het automatiseren van groothandelsprocessen met de inzet van de Unit4 Wholesale applicatie. Dat heeft hij opgedaan door zowel bij een groothandelsklant en gebruiker van Unit4 Wholesale te werken, als ook in de rol van consultant in het Unit4 resellerpartnerkanaal.

We zijn verheugd dat Bram naast zijn ervaring en professionele opstelling ook weer extra kennis toevoegt aan onze organisatie. Met de successen die we hebben met ons groothandelsconcept, 'De Digitale Groothandel', op het gebied van datamanagement en -integratie rondom de ERP-oplossing biedt deze stap Bram ook weer de nodige persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid in zijn advies- en consultancyrol met groothandelsklanten samen stappen in de digitale transitie te kunnen zetten.

Binnenkort publiceren we het profiel van Bram op deze website. Mocht je Bram al willen spreken dan is hij bereikbaar op mobiel +31 (0)6 13796838 of via e-mail: bram.van.iersel@wholesaleconsultinggroup.nl.