Op dinsdag 29 oktober organiseerden we het tweede webinar rondom de Wholesale Analytics Cloud oplossing. In ongeveer 30 minuten maken we een verdieping hoe je op basis van het krachtige datamodel en de intuïtieve Qlik Sense functies ook zelf snel dashboards kunt bouwen.

We hebben dit webinar ook opgenomen. Hieronder kun je het webinar terugkijken op een moment dat het jou het meest schikt.

Het webinar geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe je op basis van het bestaande datamodel gebruik kunt maken van de vele beschikbare dimensies en metingen;
  • Hoe je filters kunt toevoegen;
  • Hoe je overzichten uit andere dasboards kunt kopiëren naar je eigen dashboard;
  • Hoe Qlik Sense gebruikers intuïtief helpt met het vinden van de gewenste dimensies en metingen en hoe de applicatie helpt om de juiste visualisaties te maken.

Kortom, ben je op zoek naar een (nieuwe of vervangende) business intelligence oplossing waarbij je de mogelijkheid hebt om snel aan de slag te gaan in databedreven ondernemen? Bekijk dan ook dit tweede webinar.

Het eerste webinar met de introductie naar Wholesale Analytics Cloud nog niet bekeken? Bekijk deze dan eerst hier.

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs