We hebben in een toch wel schaarse IT-arbeidsmarkt de afgelopen maanden succesvol kunnen werven. Met Erik Scholing (consultant voor de groothandel) en Robert van der Wardt (integratie specialist) hebben we weer belangrijke versterkingen binnen.

Erik heeft bij Unit4 klanten de nodige ervaring opgedaan met de Unit4 ERP-oplossingen voor de groothandel. Hij is in zijn element als hij de mogelijkheden uit de technologie optimaal kan benutten en de groothandelsprocessen kan laten stromen.

Robert heeft vele jaren ervaring opgedaan op de R&D afdeling van Unit4. Als software engineer en informatie analist heeft hij aan de wieg gestaan van menig ontwerp en ontwikkeling van standaard functionaliteit en specifiek maatwerk op het Unit4 Wholesale platform (voorheen Agresso Wholesale). Een kort uitstapje naar de BinckBank heeft hem uiteindelijk bij Wholesale Consulting gebracht.

Naast een mooie aanvulling in kennis en ervaring is het voor onze organisatie, en bovenal de klanten, goed dat we met deze stappen ook meer continuïteit kunnen bieden. We creëren hiermee een bredere ondersteuningsbasis om de technologie, die operationeel is binnen steeds meer kritische bedrijfsprocessen, met een passend serviceniveau te ondersteunen.

Over een aantal weken introduceren we beiden collega's uitgebreider en hebben we ze toegevoegd aan de teampagina met een uitgebreid profiel.

Voor nu heten we ze vooral van harte welkom!

En heb jij ook interesse in onze organisatie? We hebben nog steeds vacatures openstaan. Zie onze vacature voor consultant of integratie specialist, en daarnaast de stagemogelijkheden die we bieden.

Jeroen Philippi

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs