Nieuws

Schrijf je in voor het tweede webinar Wholesale Analytics Cloud

We organiseren op dinsdag 29 oktober, 10.00 uur een tweede webinar rondom onze Qlik Sense oplossing voor de groothandel.

Webinar Wholesale Analytics Cloud Introductie

Maak via ons webinar kennis met de Qlik Sense oplossing voor de groothandel

Per 1 februari hebben we een 'elftal'

Met het nodige enthousiasme kunnen we vertellen dat ons team per 1 februari bestaat uit een elftal. We verwelkomen op deze dag niet één maar twee nieuwe collega's op het kantoor in Bodegraven.

HBO-stage

Op zoek naar een waardevolle afstudeer- of onderzoeksstage voor het succesvol afronden van je HBO-studie of als startpunt van je werkende carrière?

We groeien en zijn op zoek naar nieuwe collega's

Meewerken aan het realiseren van business cases op het gebied van data-integratie, datamanagement en procesoptimalisaties voor verschillende groothandelsorganisaties.

Terugblik op de dag van morgen (week 22)

Zoals de meeste organisaties ontkwamen ook wij niet aan het besteden van de nodigde tijd om de nieuwe AVG-regelgeving te communiceren. Geen zorgen, deze blog zal daar niet over gaan. De hoeveelheid privacy beleidsaanpassingen, en daarmee de herhaling, heeft bij menigeen al enige irritatie veroorzaakt. We hebben gelukkig naast deze AVG-perikelen de laatste weken progressie geboekt op het snijvlak van IT- en bedrijfstoepassingen. Samenvattend kunnen we stellen dat de gemene deler ligt op het terrein van verbeterde stuurinformatie door slim te werken met beschikbare data uit de backoffice

Kom naar de Qlik Sense Tour 2018

Qlik en rond organiseren op donderdag 7 juni de Qlik Sense Tour 2018 in Rotterdam

Samen met rond hebben we met Qlik Sense-technologie de oplossing Wholesale Analytics Cloud ontwikkeld. De analyse oplossing voor de groothandel. Mede vanuit deze intensieve samenwerking hebben we de mogelijkheid onze relaties uit te nodigen voor de Qlik Sense Tour 2018. 

Terugblik op de dag van morgen (week 19)

Met Koningsdag, Hemelvaart en de meivakantie zijn het wat rommelige dagen en weken. Uiteraard geen klagen aan deze kant van de pen, het uitzicht en temparatuur buiten maken het zeer aangenaam. Het betekende wel dat we de blog van week 18 hebben overgeslagen en deze bundelen met nummer 19. Ondanks deze 'hickup' is er best weer het één en ander te delen m.b.t. resultaten uit het veld.

Een terugblik op de dag van morgen (week 19).

Terugblik op de dag van morgen (week 17)

Het mooie weer van de afgelopen week had zomerse trekjes en bracht ons op bepaalde momenten in vakantiesferen. Het heeft ons er echter niet van weerhouden een aantal mooie ontwikkelingen te realiseren.

Een terugblik op de dag van morgen (week 17).

Terugblik op de dag van morgen (week 16)

Onze organisatie is uitgegroeid tot een aardige omvang. De negen teamleden hebben elkaar in deze dynamiek op het einde van een week het één en ander te vertellen over wat er met en bij klanten bereikt is. Dat doen we dan ook op het eind van de vrijdagmiddag met een 'koude klets' en een hand verantwoorde nootjes.

Het leek ons niet meer dan logisch deze kennis en ervaringen op periodieke basis te delen met de leden op ExpertPlace.

De blog: 'terugblik op de dag van morgen' was geboren.

En met Arnoud Stolk met z'n negenen

Per 1 april a.s. start Arnoud Stolk bij Wholesale Consulting. Arnoud heeft een succesvolle carrière achter de rug bij Unit4. Daar is hij van supportmedewerker uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde en kundige consultant die vooral op het gebied van integratieconnectoren, CRM en e-commerce/Websolution veel kennis en ervaring heeft opgebouwd. Deze knowhow kunnen we vanaf april inzetten naar onze klanten.

Alles-in-een analytics vanuit de cloud

Een analyse oplossing op basis van moderne Qlik Sense technologie geleverd vanuit de cloud. De omgeving is voorzien van een kant-en-klaar datamodel en intuïtieve dashboards gebaseerd op de behoefte van een groothandel. Stuurinformatie op het gebied van verkoop, inkoop, logistiek en financieel. Het volledige aanbod in een alles-in-één abonnement, afgenomen als een dienst.

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs