Nieuws

We groeien en zijn op zoek naar nieuwe collega's

Meewerken aan het realiseren van business cases op het gebied van data-integratie, datamanagement en procesoptimalisaties voor verschillende groothandelsorganisaties.

Terugblik op de dag van morgen (week 22)

Zoals de meeste organisaties ontkwamen ook wij niet aan het besteden van de nodigde tijd om de nieuwe AVG-regelgeving te communiceren. Geen zorgen, deze blog zal daar niet over gaan. De hoeveelheid privacy beleidsaanpassingen, en daarmee de herhaling, heeft bij menigeen al enige irritatie veroorzaakt. We hebben gelukkig naast deze AVG-perikelen de laatste weken progressie geboekt op het snijvlak van IT- en bedrijfstoepassingen. Samenvattend kunnen we stellen dat de gemene deler ligt op het terrein van verbeterde stuurinformatie door slim te werken met beschikbare data uit de backoffice

Kom naar de Qlik Sense Tour 2018

Qlik en rond organiseren op donderdag 7 juni de Qlik Sense Tour 2018 in Rotterdam

Samen met rond hebben we met Qlik Sense-technologie de oplossing Wholesale Analytics Cloud ontwikkeld. De analyse oplossing voor de groothandel. Mede vanuit deze intensieve samenwerking hebben we de mogelijkheid onze relaties uit te nodigen voor de Qlik Sense Tour 2018. 

Terugblik op de dag van morgen (week 19)

Met Koningsdag, Hemelvaart en de meivakantie zijn het wat rommelige dagen en weken. Uiteraard geen klagen aan deze kant van de pen, het uitzicht en temparatuur buiten maken het zeer aangenaam. Het betekende wel dat we de blog van week 18 hebben overgeslagen en deze bundelen met nummer 19. Ondanks deze 'hickup' is er best weer het één en ander te delen m.b.t. resultaten uit het veld.

Een terugblik op de dag van morgen (week 19).

Terugblik op de dag van morgen (week 17)

Het mooie weer van de afgelopen week had zomerse trekjes en bracht ons op bepaalde momenten in vakantiesferen. Het heeft ons er echter niet van weerhouden een aantal mooie ontwikkelingen te realiseren.

Een terugblik op de dag van morgen (week 17).

Terugblik op de dag van morgen (week 16)

Onze organisatie is uitgegroeid tot een aardige omvang. De negen teamleden hebben elkaar in deze dynamiek op het einde van een week het één en ander te vertellen over wat er met en bij klanten bereikt is. Dat doen we dan ook op het eind van de vrijdagmiddag met een 'koude klets' en een hand verantwoorde nootjes.

Het leek ons niet meer dan logisch deze kennis en ervaringen op periodieke basis te delen met de leden op ExpertPlace.

De blog: 'terugblik op de dag van morgen' was geboren.

En met Arnoud Stolk met z'n negenen

Per 1 april a.s. start Arnoud Stolk bij Wholesale Consulting. Arnoud heeft een succesvolle carrière achter de rug bij Unit4. Daar is hij van supportmedewerker uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde en kundige consultant die vooral op het gebied van integratieconnectoren, CRM en e-commerce/Websolution veel kennis en ervaring heeft opgebouwd. Deze knowhow kunnen we vanaf april inzetten naar onze klanten.

Alles-in-een analytics vanuit de cloud

Een analyse oplossing op basis van moderne Qlik Sense technologie geleverd vanuit de cloud. De omgeving is voorzien van een kant-en-klaar datamodel en intuïtieve dashboards gebaseerd op de behoefte van een groothandel. Stuurinformatie op het gebied van verkoop, inkoop, logistiek en financieel. Het volledige aanbod in een alles-in-één abonnement, afgenomen als een dienst.

Jan-Willem Mantel versterkt ons team

We zoeken voortdurend naar uitbreiding van onze competenties en zijn er trots op dat Jan-Willem Mantel per 1 maart ons team versterkt. Jan-Willem heeft in zijn loopbaan bij Imbema sturing gegeven aan een complex ICT-landschap waarbij hij altijd het business perspectief hoog in het vaandel had.

Edwin Nijssen start per 1 april als integratie specialist

Het aantal lopende integratieprojecten en de toenemende vraag naar praktische oplossingen bij klanten heeft ons versneld in actie gezet om de volgende uitbreiding van het team binnen te halen. Met het talent van Edwin Nijssen hebben we een integratie specialist binnen die Wholesale Consulting en de klanten op weg naar een digitale groothandel verder kan helpen

We zijn verhuisd naar Tolnasingel 10 2411 PV Bodegraven

We zeggen wel eens 'zonder wrijving geen energie'. Echter op onze locatie in Driebergen werd de wrijving door het te kleine kantoor eerlijk gezegd iets te groot.

René van Dalen versterkt ons team per 1 maart

Wholesale Consulting groeit en in het kader van verdere ontwikkeling van de organisatie zijn we verheugd te melden dat per 1 maart a.s. René van Dalen ons team komt versterken.

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs