Nieuws

Versterking van ons team met Yordi Maagdenberg

Afgelopen maandag, 2 november, is onze vijftiende collega, Yordi Maagdenberg, gestart.

Met een verse blik en een studie bedrijfskunde op zak, zijn de afgelopen dagen de eerste stappen gezet in ons Digitale Groothandel concept en de oplossingen die we inzetten. Binnenkort delen we meer van Yordi's profiel.... voor nu een kort statement wat hem drijft om snel van waarde te zijn voor onze klanten.

We gaan onze Algemene Voorwaarden actualiseren

Met ingang van 10 juli a.s. hanteren we de nieuwe gemoderniseerde NLdigital Algemene Voorwaarden

Maak nu een pitstop

Een tijd geleden raakten we enthousiast door een column in het Financieel Dagblad van Mathijs Bouman over de kansen die deze coronacrisis juist nu te bieden heeft voor een gezonde onderneming.

In het kort kwam zijn advies op het volgende neer:

'Ga je als ondernemer nu niet terugtrekken en wachten tot deze crisis overwaait. Digitaliseer nu juist je bedrijfsvoering, duik nu de cloud in, stuur nu het personeel op cursus.'

Bram van Iersel komt ons team versterken

De werkzaamheden rondom de digitale groothandel blijven groeien. Daarnaast willen we ook de snelheid en flexibiliteit blijven bieden die klanten vanuit ons gewend zijn. Daarom zijn we deze zomer al gestart met de zoektocht naar een geschikte uitbreiding voor het consultancy-team. We kunnen nu melden dat we met Bram van Iersel de gewenste uitbreiding gevonden hebben.

Bekijk het tweede webinar Wholesale Analytics Cloud

Volg het tweede webinar van de Qlik Sense oplossing voor de groothandel en maak je eigen dashboards

Webinar Wholesale Analytics Cloud Introductie

Maak via ons webinar kennis met de Qlik Sense oplossing voor de groothandel

Per 1 februari hebben we een 'elftal'

Met het nodige enthousiasme kunnen we vertellen dat ons team per 1 februari bestaat uit een elftal. We verwelkomen op deze dag niet één maar twee nieuwe collega's op het kantoor in Bodegraven.

HBO-stage

Op zoek naar een waardevolle afstudeer- of onderzoeksstage voor het succesvol afronden van je HBO-studie of als startpunt van je werkende carrière?

We groeien en zijn op zoek naar nieuwe collega's

Meewerken aan het realiseren van business cases op het gebied van data-integratie, datamanagement en procesoptimalisaties voor verschillende groothandelsorganisaties.

Terugblik op de dag van morgen (week 22)

Zoals de meeste organisaties ontkwamen ook wij niet aan het besteden van de nodigde tijd om de nieuwe AVG-regelgeving te communiceren. Geen zorgen, deze blog zal daar niet over gaan. De hoeveelheid privacy beleidsaanpassingen, en daarmee de herhaling, heeft bij menigeen al enige irritatie veroorzaakt. We hebben gelukkig naast deze AVG-perikelen de laatste weken progressie geboekt op het snijvlak van IT- en bedrijfstoepassingen. Samenvattend kunnen we stellen dat de gemene deler ligt op het terrein van verbeterde stuurinformatie door slim te werken met beschikbare data uit de backoffice

Kom naar de Qlik Sense Tour 2018

Qlik en rond organiseren op donderdag 7 juni de Qlik Sense Tour 2018 in Rotterdam

Samen met rond hebben we met Qlik Sense-technologie de oplossing Wholesale Analytics Cloud ontwikkeld. De analyse oplossing voor de groothandel. Mede vanuit deze intensieve samenwerking hebben we de mogelijkheid onze relaties uit te nodigen voor de Qlik Sense Tour 2018. 

Terugblik op de dag van morgen (week 19)

Met Koningsdag, Hemelvaart en de meivakantie zijn het wat rommelige dagen en weken. Uiteraard geen klagen aan deze kant van de pen, het uitzicht en temparatuur buiten maken het zeer aangenaam. Het betekende wel dat we de blog van week 18 hebben overgeslagen en deze bundelen met nummer 19. Ondanks deze 'hickup' is er best weer het één en ander te delen m.b.t. resultaten uit het veld.

Een terugblik op de dag van morgen (week 19).

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs