Yordi Maagdenberg

 

Procesoptimalisatie & Bedrijfsstrategie

In de wereld wordt data steeds belangrijker en is het van levensbelang voor de continuïteit van een organisatie. Om te kunnen sturen op data is de juiste data op het juiste moment cruciaal. Mijn passie is het creëren van kansen en ervoor te zorgen dat organisaties beter gaan functioneren. De bedrijfskundige ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie wil ik gebruiken om bedrijven te helpen hun potentie te realiseren door een verbindende schakel te zijn.

Voor welke organisaties heb ik gewerkt?

Per november 2020 ben ik begonnen bij Wholesale Consulting Group en hiervoor heb ik werkervaring opgedaan bij de onderstaande organisaties:

  • Februari 2019 – juli 2019 l Stagiaire bij Consolit B.V.
  • 2017 – 2018 l Stagiaire bij Unit4 op de Inside Sales afdeling

Tijdens deze stages heb ik ervaring opgedaan met de producten en de werkwijze van deze twee verschillende bedrijven. Daarnaast ben ik werkzaam geweest voor de Media Markt en V&D.

Motto

“Get the most out of your business and life.”

Werkkwaliteiten en aanpak

  • Creëert een vertrouwensbasis door integriteit, kennis en nauwkeurig werk
  • Gericht op de toekomst
  • Blijft in verbinding en zoekt naar gezamenlijke progressie
  • Een frisse blik op probleemstellingen
  • Een teamplayer met een helicopterview

Opleidingen

2015 – 2019 l Hogeschool Inholland in Den Haag, Business Studies

Kennis over Marketing, Economie, (Business) Law & Ethics, Finance, Strategisch Management, Communicatie, Professionalisering, Onderzoek, Organizational Behaviour, Operationeel Management en Management Informatie Systemen.

2009 – 2015 l HAVO Picasso Lyceum in Zoetermeer, E&M-vakkenpakket

In mijn vrije tijd

Naast mijn leuke sociale leven met vrienden en familie heb ik ook een passie op sportief vlak voor rolstoelhockey en hardlopen. Ik ben zelf niet gehandicapt, maar vind het erg leuk en het geeft een andere kijk op de maatschappij. Daarnaast lees ik boeken en probeer ik alles uit het leven te halen.

Contact

Heeft u een vraag? Neem direct contact op via het e-mailadres yordi.maagdenberg@wholesaleconsultinggroup.nl of bel +31 (0)6 13134230.

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs