Ben Fousert

 

Fysieke distributie & voorraadbeheer

Ben Fousert heeft per 1 september 2017 het Wholesale Consulting team versterkt en ons meer slagkracht en expertise gegeven in de advisering en implementatie van logistieke oplossingen binnen het Unit4-netwerk.

Ben heeft als consultant bij Unit4 een stevig fundament gelegd aan kennis en ervaring in de optimalisatie van groothandelsprocessen en de vertaling daarvan naar een goede inrichting in Unit4 groothandels-ERP (Agresso Wholesale / Multivers Extended).

Daarnaast heeft Ben specialisme opgebouwd in de domeinen voorraadbeheer en fysieke distributie. Ook met de inzet van EDI en het gebruik van de integratieconnectoren in samenwerking met partners van Unit4 zoals Actemium paperless warehousing en Transsmart verzendsoftware oplossingen.

Deze kennis en ervaring gaan we samen met Ben verder uitbreiden en inzetten voor de strategische uitdagingen van groothandels die steeds meer digitaal gaan en daarbij datamanagement en data-integratievraagstukken op te lossen hebben.

Data- en integratievraagstukken die door de groei van e-commerce ook steeds meer de magazijnlogistiek en de communicatie/aansturing van zendingen tot en met de laatste kilometer naar de klant raakt.

Contact

Heb je strategische vraagstukken of een optimalisatieproject aan de logistieke zijde? Zoek je de verbinding tussen moderne logistieke handelsprocessen en de inrichting van Agresso Wholesale en technologie van derden?

Neem direct contact op via e-mail ben@wholesaleconsultinggroup.nl of bel +31 (0)6 51420684.

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs