Digitaliseren pdf-verkooporders en automatiseren van verwerkingsproces

 

Ondanks vergaande digitalisatie, de opkomst van e-commerce en een verminderd gebruik van het faxapparaat hebben bedrijven nog steeds te maken met een aanzienlijke documentenstroom.

De inkomende stroom van ‘digitaal papier’, zoals pdf’s in e-mailberichten, betekent voor medewerkers een behoorlijke berg handmatig werk. Het gaat vaak om duizenden documenten per jaar die één voor één manueel verwerkt moeten worden in de backofficesystemen. Snelheid van handelen en foutloos werken zijn twee vereisten voor het behouden van klantentevredenheid.

We hebben een intelligente integratieconnector tussen de verkoop@-mailbox en Agresso Wholesale/Multivers Extended gerealiseerd. Een technologie die PDF-verkooporders digitaliseert en automatisch verwerkt in het ERP. Deze case gaat over hoe STAXS® met deze integratieoplossing tijdsbesparing verwezenlijkt in de orderverwerking en de vrijgekomen tijd nu beter kan besteden.

De oplossing wordt geboden door het Dovetail data-integratieplatform in combinatie met de Docparser cloud scan-en-herkenoplossing. Hieronder kun je de case downloaden en daarna op je gemak lezen.

Na deze succesvolle implementatie bij STAXS® rollen we deze oplossing ook uit bij groothandelsorganisaties zoals: Service Best, Drabbe en Aquadistri.

Download de referentiecase en lees direct verder

Blijf verbonden

De omgeving van de groothandel is continu in beweging. Innovaties worden gedreven door digitalisering aan klantzijde en binnen de toeleveringsketen. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierbij een belangrijke rol.
Was technologie altijd al belangrijk voor procesefficiency. Technologie is nu cruciaal voor (de communicatie van) onderscheidend vermogen en voor het ondersteunen van de transitie naar de digitale groothandel.

Blijf dus verbonden – Blijf op de hoogte – Abonneer op onze mailpost en blogs